Publicatie ‘in het echt’

De reeks korte essays getiteld ‘in het echt’ die ik dit voorjaar schreef voor de online Revisor, verschijnt nu gebundeld op papier! Dit boekje ontvang je bij De Revisor #30 die nu in de winkel ligt.

In woord en beeld verken ik gradaties van realiteit. Via surrogaatreizen op Google Street View, de glimlach van een deepfake, mijn eigen veranderde spiegelbeeld na een operatie, beweeg ik me tussen werkelijkheid en illusie, onderzoek ik mijn besef van tijd en plaats, tast ik mijn eigen grenzen af.

Deze korte essays zijn gebundeld, prachtig vormgegeven (Meeus Ontwerpt) en uitgebracht als publicatie. Je kunt deze ook rechtstreeks bij mij bestellen (10,- incl. verzending). Stuur dan een mail naar info @ doriendewit .nl

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.